12:00

Östhammars SK P 10

Referat: Hallsta IK P10 - Östhammars SK P 10

I strålande sol tog vi emot Östhammar på hemmaplan. Ett lag vi aldrig mött innan dagens batalj.
I 1:a halvlek börjar båda lagen att känna lite på varandra i ett ganska långsamt tempo. Vi ägde lite mera av bollen och kunde gå till vila med 2-0 .

2:a halvlek blev helt annorlunda. Östhammar hade många chanser till mål men vår målvakt Noel gjorde flera bra ingripanden och höll dem stången. Vi stressar deras backar högt och de lägger då många felpass som våra forwards snappar upp till flera farliga kontringar. I slutet kvitterar Östhammar.

I den 3:e halvleken börjar vi rulla boll inom laget på ett imponerande sätt. Fler fina mål från Hallsta. En hörna som nickas in stehårt i krysset var en av fler fina prestationer från laget.

Östhammar var ett mycket bra lag och svåra att komma förbi i deras tighta försvar. Gröna kortet fick Felix idag för sin fina kämparinsatts. Grattis!

Vi går igenom serien obesegrade!! Vi ledare/Tränare är stolta över laget - vilken utveckling under säsongen! Dagens domare berömde oss; han sa att det var ovanligt att se ett så ungt lag ha ett sådant bra passningspel. Han var riktigt imponerad över lagets talang!